Bonustur med DS Oster

Kystsogedagane i Meland gjekk mot slutten etter ei flott helg sist i august med publikumsrekord. Det byrja svirre rykter om at DS Oster skulle heim til Bjørsvik, og folk kunne få vere med til Frekhaug om dei ville – og klart vi ville!

Det var mange som vart glade for å få ein bonustur med Gamle dampen, og vi gjekk ombord og inntok plassar ved rekka. Her kunne vi sjå Holmeknappen frå sjøsida, og vinke til dei som måtte ta landvegen.

Det var kjekt å få sjå ned i maskinrommet når maskina jobba for fullt, og det var kjekt å vere på Herdlafjorden i godværet. Vi fekk gå omring og utforske båten, og nyte vinden i hår og andlet, høyre fløyta og bjella til Oster.

MS Vestgar lå innanfor DS Oster, og også der gjorde mannskapet seg klare til å legge frå, dei skulle ta turen til Bergen og sin plass ved Holbergkaien, også kalla den gamle HSD-kaien. Vestgar la frå kai litt etter Oster, men tok friskt innpå den gamle dampen.

Snakk om vellukka avrunding av ein flott helg i Kystsogevekene 2014! Og enno var det to helgar igjen av den store kystkulturmønstringa!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s