Familiefestival i Bøvågen

Hordabø Idrettslag på Radøy har arrangert Bøvågen Familiefestival også tidlegare  år, men då ikkje under paraplyen Kystsogevekene slik det var i år. Festivalen gjekk av stabelen fredag 23. og laurdag 24. august.

Det var kan hende ikkje så mykje kystkultur å spore på arrangementet, men det var i hvertfall eit program for heile familien. Det var tilbod til alle aldersgrupper – frå nattklubb på dagtid for pensjonistar med gamaldans, via ungdomskonsert med rapparen Doffen og venner, til konsert med Vassendgutane med supportbandet Say No More, og ein Creedence tribute med the Poor Boys for det vaksnare publikum. for dei borna var det ikkje måte på kor mange ulike oppblåsbare hoppe-, klatre-, og leiketing dei kunne prøve seg på. Det var også besøk av barne-tvfigurane frå Vennebyen.

Det var også eit utval av utstillarar, men då vi kom forbi Hordabø Idrettspark var det alt seint på dagen og nærma seg stengetid for familieaktivitetane. Vi fekk likevel tatt ein kikk på området på avstand. Det var også stor oppstillingsplass for bubilar ved idrettsparken, og mange tenkte seg nok å tilbringe helgen på Hordabø, og bli over natta etter konsertar i idrettshallen. Det var også plassar til båtfolket 5-10-minutters gange frå idrettsparken.

 Ta gjerne ein kikk på Facebooksidene, og så meir om Bøvågen Familiefestival.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s