Glimt frå The Tall Ships Races Bergen 2014

No er seglskutefesten The Tall Ships Races Bergen 2014 over. Kystsogevekene fekk også med seg dette store arrangemente og alle dei vakre skutene. Her presenterer vi eit knippe bilete frå innseglinga torsdag.

I 2008 det også The Talls Ships Races i Bergen, og då var den offisielle opninga av Kystsogevekene 2008 ein del av arrangementet. I år var skutene i Bergen tidlegare enn i 2008, og Kystsogevekene 2014 startar 9. august i Øygarden. Vi kan ikkje love like mange skuter eller like mange folk, man at det vert kystkultur – det er sikkert!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s