Vinner av sjøvott i julekalendaren

No er det nye året i gong og det er tid for å trekkje vinner av den uhøgtidelege julekalenderkonkurransen.

Til trekkinga nytter vi ei nettside www.random.org som trekkjer tilfeldig vinnarar. Her vil eg først trekkje ein tilfeldig dag, og så etterpå nummerere alle som har likt eller har kommentert den akutelle dagen sitt kalenderbilete.

Då er det klart for trekkning på dag: Dagen som vart trekt ut var 8. desember, og biletet er frå Vervadagane på Sagvåg på Stord:

08.12

Denne dagen var det stort engasjement og mange som likte eller kommenterte bilet på Facebook, og det vert då trekt mellom dei 15 som har likt biletet og to som har kommentert, slik at det til sammen 17 med i trekninga. Då vart det tilfeldig trekt ut nummer sju på lista og vinnaren av sjøvottene er Knut Olsen. Gratulerer!

Takk til alle som har likt eller kommentert alle bileta som er vist fram i julekalenderen. Håpar det har fått fram minne frå arragement de har vore på, eller fått nokre til å verte merksame på nye stader for arrangement. Det kjem nye Kystsogeveker i 2014, og det vært nye høve til å ta del i flotte arrangement.  Godt Nytt Kystkulturår!

Godt kystkulturår

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s