Frå Fonnesdagen 2013

Det var ein flott Fonnesdag 2013 i nydelig vær. Dette var 10. august og samme dag som både offisiell opning av Kystsogevekene og Lindås sjøsluser i nabokummunen, og dessutan Ta sjansen! i Havsportveka, i Austrheim. Det er gledeleg at det likevel kom overraskande mykje folk til tross for eller på grunn av at det foregikk mange arrangementer i området vårt. 

Kommandør Åsmund Andersen fra Håkonsvern holdt en fin åpningstale, han kom med KNM Hitra, som er ein kjent og kjær gjest på Fonnesdagen, om ikkje årviss, så har ho vore her fleire gonger.  Saman med Hitra og kommandøren kom også Navy Vocalis som er eit frittståend shantykor ved Haakonsvern orlogsstasjon i Bergen .

Det var også  «kuttertreff», der tre lokale eigarar viste fram sine nyrestuarerte båtar, dette var særs populært, og dei fekk mange besøk ombord. 

Båtbyggaren hadde tatt med småbåter som ungene «spikke» båter sjølv, dette var en flott sak som var kjekt for mange born. 

Kystsogevekene har fått bilete frå Øystein Austrheim i Arbeidsgruppa for Fonnedsgen, som syner litt av stemninga i godværet. 

Mvh Øystein

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s