Søndag i Sandviksdagene

31. august og 1. september var det Sandviksdagene i bydelen i Bergen. Ved Sandviksboder kystkultursenter og Norges fiskerimuseum var det liv og røre den helgen.

Sandviksdagene er det største enkeltarrangementet Sandviksboder Kystkultursenter deltar i. Daglig leder rakk turen innom søndag formiddag, som var svært regntung. Til tross for dette var det mange som fant veien, og ikke minst var tilbudet om aktiviteter like stort. Her var det gratis båtturer, fiske på Byfjorden, omvisning i historiske sjøboder, modellbåtkjøring, åpne utstillinger og aktiviteter i fiskerimuseet, kjøring av gamle båtmotorer, gjestende veteranskip, og mye mye mer.

Jeg hadde med min 6 år gamle gutt, og vi fikk sett oss omkring, og smakt på deilige fiskekaker i kafeen. Her var også mange flotte båter å se på, og motorlyden fra en rekke motorer på land. Det var vikingskip og Eliasbåt, kajakk og robåt. Et kor kom og sang i ly av paraply og vegg.

Vi fikk også tilbud om å være med utpå med en sjark, en rask tur utpå med fiskestangen – og jammen fikk vi fisk! Med i båten i var representanter fra tre forskjellige familier på denne turen, og alle fikk vi med oss makrell til familien hjem til middag. Det var stas!

Vi hadde en hyggelig stund, og så at mange andre også fant veien til tross for været. Vi regner med at at det var mye mer mennesker som fikk med seg dette fine arrangementet dagen før, da det var bedre vær.

Én tanke om “Søndag i Sandviksdagene”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s