Gøy på landet!

Hordamuseet fekk i vinter opna Båthallen til den store båtsamlinga si. I samband med Båthallen, har det dei siste par-tre åra vore arrangert Gøy på landet! eit familiearrangement som gjev opplevingar som knytter seg til «landet», fiskarbonden og kystkultur. Her får borna byggje båtmodellar og leike i vatn med, dei får vere med ut og segle eller ro i tradisjonsbåtar. Det er garnbøting og smak på brisiling, flatbrødbakst, landhandel, krambu, skulestove og gamle leiar. I tillegg var det sjølvsagt omvising og formidling i Båthallen, der båtbyggjar Hallgeir Bjørnevik helt på å byggje ny oselvar i utstillinga.

Det var strålande sol og folk koste seg i godværet og fekk med seg alle dei ulike aktivitetane.

Én tanke om “Gøy på landet!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s