Brandasunddagane i Bømlo

Heilt nord på Bømlo ligg Brandasund, og her har det fast tradisjon for Brandasunddagane første helga i Kystsogevekene. Då inviterer dei til marknad på den gamle handelsstaden, der kjem det folk både sjøvegen og landvegen for ta del i med på folklivet i Brandasund. Det er kafe, torgboder og trekkspelmusikk. Søndagen starta regntung og grå, men då vi kom ut i havgapet klåra det opp og solen skein. Her fekk ein senka kvilepulsen og berre slappe av mellom det kvite og det blå – blå himmel mellom kvite, høge skyer, mellom kvite hus og blå sjø.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s