Synfaring på Lindåsslusene

Den offisielle opninga av både
Kystsogevekene 2013 og Lindås sjøsluser vert 10. august.

Vi er i gong med planlegginga og har vore på synfaring for å sjå området der den offisielle opningshøgtida skal finne stad. Ein dag i mars er det stilt og vakkert ved slusene, om enn sjøen straumar kraftig gjennom slusekammeret. I august er planen å sende fjordabåtar gjennom slusen, og folk og båtar vil vrimla ved slusene og i pollen når dette stykket kysthistorie igjen kjem i bruk.

Det skal verte spennande å følgje med når sluseportane kjem på plass. Sluseportane vert sett i stand og restaurert ved Dåfjorden slipp på Fitjar. Sjå NRK Vestlandsrevyen sin reportasje frå då dei var på besøk i haust.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s