Fra Møteplassar kring Bjørnafjorden

Kystsogevekene har vært heldig å få låne bilder fra båtturen med Midthordland som gikk i Bjørnafjorden i forbindelse med Kulturminnedagen. Tema for årets kulturminnedag var møteplasser. Os, Tysnes og Fusa gikk sammen om et fellesarrangement der der gamle dampskipskaier ble trukket frem som møteplasser. Midthordland hadde Os Mannskor med seg ombord, og på kaien i Vindenes møtte Standvik Blandakor frem,  mens Tysnes Kammerkor stilte på kaien i Våge.

Åsmund Lien i Os, som tok initiativet til fellesprosjektet melder om at dagen var svært vellykket, og 90 mennesker (medregnet mannskoret) følgde båten på turen i Bjørnafjorden. Det var stor stemning på de to kaiene.

Alle foto Åsmund Lien:

Se mer i en tidligere post med forhåndsomtale av Møteplassar kring Bjørnafjorden

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s