Fra åpningen av klatreløype på Manger

Lørdag 15. september ble det åpnet en ny og spennende treklatreløype på Midgard på Øvre Manger.  Børje Møster har gjennom foretaket Godjord satt gang byggingen av en klatrepark i et skogholt ved et tjern på gården Midgard

Da vi kom frem til skogholtet og så alle tau, liner og nett som hang i trærne steg spenningen og det kriblet for å komme i gang med å leke. Dette er et kjempeflott tiltak som byr nettopp til lek og aktivitet. Spesielt for dem over 10 år som hadde mulighet til å komme seg opp i høyden med hjelm og klatresele. Det var tydelig at dette appellerte til ungdommen, for mange hadde funn veien hit.

Det var artig å se hvordan det var gjort kreativ bruk av materialer. Gule flottører brukt til å senke en sjøkabel blir en artig og annerledes rutsjebane, flott slengdisse, eller klatretau. Noe som så ut som en kjempe torskeruse i grov not er ypperlig til å klatre opp i på innsiden, eller seile seg nedigjennom fra høyt opp i et tre.

Her var en flåte som vi kunne trekke oss over på andre siden av tjernet og tilbake. Spenningen knyttet seg om vi klarte å holde balansen, men med redningsvester på gikk det greit, selv om fire ungdommer merket at alle på en side ikke er så lurt, hverken i båt eller på flåte – da tipper de nemlig rundt – det ble et friskt septemberbad i tjernet.

Inntil videre er klatreparken åpen hver tirsdag fra kl 16-18, kr.50,- per person. Grupper kan bestille egne tider og dager. Medlemskap i Manger klatreklubb er kr.400,- og gir årskort med gratis bruk av løypen i åpningstidene.

Vi hadde en kjempeflott dag i klatreløypen – slitan og gratulerer!

Midgard på Øvre Manger har mange andre tilbud og aktiviteter også, knyttet til gårdsdrift, sjø, musikk og aktiviteter. Det har blant annet vært en helt kursrekke under Kystsogevekene.

Se mer på www.godjord.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s