Risnesmarknad på Rossnes

Lørdag 18. august var det Risnesmarknad på Radøy, denne gangen på kaien på Rossnes, siden huset som vanligvis brukes er under oppussing. Risnes grendelag steller i stand dette markedet i triveselsgrenda.

Å har markedet på kaien gjorde det mulig å ha med en svært populær aktivitet, nemlig Redningsskøyten Bjarne Kyrkjebø. Store og ikke minst små, som hadde med seg redningsvest, fikk være med en tur utpå sjøen med redningsskøyten. Dette var stas og mange sto i kø for å få med seg den raske skøyten en tur rundt en holme.

På kaien var det satt opp kafetelt, bodtelt og en lastebil fungerte som scene, her var det musikk ved The Ambitions, og ellers en liten auksjon. Det var også noen salsboder med diverse varer, grønnsaker, husflid og lefser. Vi kunne også se flotte sauer eller kaste hestesko. Guttene kunne ikke la en sjanse til å prøve å treffe blink med luftpistolskyting går fra seg, og det var stas.  

Heldigvis lot det meldte regnværet vente på seg, markedet som varte til klokken tre, gikk akkurat klar. Folk koste seg på kaien og tridves når Risnes grendelag stelte i stand dette markedet i triveselsgrenda Risneskrinsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s