Fra Loppemarked i Nøtlevågen

Nøtlevåg meieri og Nøtlevåg båtlag arrangerte loppermared i de gamle butikklokalene i Nøtlevågen på lørdag. Vi tok turen dit for å jakte på kupp og gode lopper, og få med oss stemningen på den gamle kaien.

Det var masse folk som koste seg på den gamle dampskipskaien som var pyntet med vimpler og flagg. Arrangørene kunne gjenkjennes på sine «sjørøverantrekk» med rikelig med skjerf og hodeplagg. Det var satt ut kafebord på kaien, og folk tok en prat med venner og kjente. Det var meldt svært dårlig vær, men heldigvis gikk vi klar på formiddagen, og hadde opplett vær med fin temperatur.

Vi fant et par kjekke lopper, smakte deilig kake og hadde en kjekk stund, og  – ikke minst – var blitt kjent med ett til av kysten vår sine steder som tidligere har vært små sentrum med yrende liv. Se mer om Nøtlevågen

Arrangementet var med i kystkulturmønstringen www.kystsogevekene.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s