Programmet for Kystsogevekene 2012 er klart!

Den siste uken er programheftet for Kystsogevekene 2012 kjørt ut i hele kystregionen. Programheftet vil etterhvert legges ut på sentrale steder lokalt i de 22 kommunene som er med. Ta med hefte, studer det og finn frem til ett eller flere arrangement etter din smak – her er mye å velge i.

Du finner selvfølgelig også programmet på www.kystsogevekene.no

Forsiden på årets programhefte
Forsiden på årets programhefte

Utkjøring av programheftene gjorde at daglig leder fikk seg en flott tur i hele ytre deler av Hordaland  og fikk se vårt vakre fylke i all sin prakt i godværet. Nytt av året er at to nye kommuner er med – Fusa og Kvinnherad. Dette gjorde at daglig leder  i tillegg fikk seg en flott tur i litt mer indre strøk enn tidligere år. Turen gikk via Hatvik til Fusa, og over til Rosendal med retur over Ølve for utlevering på Uggdal på Tysnes.

God sommer!

Velkommen til Offisiell åpning av Kystsogevekene 2012 på Glesvær i Sund den 11. august!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s