Godt Nytt År!

Godt Nytt Kystkulturår!

2012 står framom oss med mykje god og spennande kystkultur. Kystsogevekene 2012 vert i perioden 11. august til 16. september. I år er det Sund kommune som vil vere vertskap for den offisielle opninga og startskotet for Kystsogevekene. Vi kjem til å få ein flott opningsdag, der Sund får vist fram mange sider av det dei kan tilby innanfor kystkulturen.

Dei andre 20 kommunane kjem heilt sikkert også til å by på mange varierte og gode arrangement. I tida framover no er arrangørane alt i gang med planlegging slik at vi som publikum kan få ta del i alle dei gode opplevingane.

Vi ser fram mykje flott kystkultur i 2012!

Godt nytt år
Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s