Fra Nordsjøløypedagen i Fjell

4. september var Nordsjøløypedagen, og denne ble markert flere steder. Jeg fikk med meg arrangementet i Fjell. Dagen ble startet med en tur fra Landro og over til Kårtveitpollen i Nordsjøløypa, en lett tur på ca 40 minutt. Selv hadde jeg en fireåring med meg, og vi sto over turen, og kom direkte til Kårtveitpollen. Det var imidlertid en gruppe som hadde med seg noen heltemodige små turgåere, som var langt yngre enn min gutt, de brukte imidertid også mye lenger tid i løypen. Flinke, små tøffinger!

I Kårtveitpollen ved Øygarden og Sotra Jeger- og Fiskeforbund sin hytte, sang og spilte elever fra Fjell Kulturskole for de fremmøtte.  Det ble grillet pølser og Ole Fjeld spilte litt for oss. Urtemakeriet hadde et telt oppe og solgte deilige boller, urtehorn og nydelige brød. Om en ønsket kunne kanoer lånes eller en kunne fiske. Det ble ikke så mye av det pga været, og det var ikke mange fremmøtte i det våte været, men det ble en hyggelig stund for oss som var der. Været kan en ikke gjøre noe med…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s