Mannekengoppvisning på Sunnhordland Museum

Lørdag 3. september var det Åpen dag i Sunnhordlandstunet på Leirvik i Stord. På museet er det for tiden en utstillingen» Takk og lov for vaskemaskinen» om 50-tallet, med interiører, gjenstander og ikke minst klær. På den åpne dagen var det en ypperlig anledning til å vise frem klærne, ikke bare på kleshengere eller dukker, men i en mannekengoppvisning. Vi fikk et flott show med damer som viste frem vakre klær fra 50-tallet, ledsaget av historie og informasjon om hvem som hadde laget klærne, materialer og anledninger – en flott oppvisning, med tidsriktig musikk i bakgrunnen.

Etter oppvisningen var det muligheter for aktiviteter i Sunnhordlandstunet, det var barkebåter, dektorative kranser av epler, nyper og halm. Det var også barneforestillinger med Torbjørn Egner i våre hjerter.

Her er noen bilder fra manekengoppvisningen på den Åpne dagen:

Et flott knippe manekenger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s