Få med deg Kanaldagene 2. -4. september

Kanaldagane ved Kulleseidkanalen på Finnås på Bømlo vert arrangert for femtande gong i år. Kanaldagane vart starta i 2002 som ein del av Kystsogevekene, og eldsjeler i bygda slo seg saman for å laga ei maritim messe som skulle femne vidt i Sunnhordaland. Resultatet alt første året var overveldande, og messa kunne frå første stund kallast ein suksess, etter dette har messa år for år sett nye rekordar både i talet på utstillarar, båtar og ikkje minst gjester. Både utstillarar og publikum kosar seg på Kanalsbakkane, og båttrafikken gjennom Kanalen er aldri større enn denne helga.

Messeområdet opnar fredag 2. september kl 16, og stenger søndag 4. september kl 17. Gjennom helga får vi både historiske foredrag med Brynjar Stautland og med Frank Aarrebrot, det vert barnediskotek, og det vert utedans, Matti Røssland har konsert, og klovnen Kåre Knall underheld. I tillegg vert det pallespringing, song, og revy.

Sjå heile programmet på www.kanaldagane.no

Kulleseidkanalen full av flotte båter i festskrud

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s