Noe å gjøre på i helgen?

Finne på noe å gjøre til helgen?

Periferifestivalen er fredag og lørdag på Glesvær, dette er der Havsus møter populærmusikk.
Kystsogedagane i Langevåg, eller Langevågdagane inviterer ungdom fra 7. klasse til LAN PARTY Bygdatunet på fredagsnatten, her skal det spilles multiplayer!

Lørdag 27. august

Lørdagen er det gode muligheter for å få med seg et marked nesten hvor som helst langs kysten i fylket vårt. På Holmeknappen i Meland er det Kystsogedagar, på Salhus er det Torgdagane, i Fjell er det Langøymarknad, og i Langevåg på Bømlo er det Kystsogedagar.

I Austevoll er det dukketeater, mens i Sveio er oppfordringen Ut på sjøen – ut i båt! på familiedag med Sveio kystlag. Bankende motorlyder fra gamle motorer kan en høre på Radøy motorsamling. 

Søndag 28. august

Søndagen kan en tas med til middelalderen på Lygra, eller gamle dager i Strilamuseet på Seim, eller høre om mat føritie på Eknes. Det er fortsatt marked og underholdning både på Holmeknappen, Salhus og på Langøy. Hordamuseet vil at det skal være Gøy på landet! og inviterer til å hoppe i høyet, knyte knuter og gjøre andre sjøaktiviteter.

Heimalanne’ synger utenfor Emigranthusene på Sletta. Også søndagen kan en komme seg ut på sjøen og ut i båt, denne gangen er det Kystkulturstemne i Trellevik i Sund, med båttur, joller og kanoer i tillegg til Johannes Kleppevikmusikk med Ola Fjeld. Er en langt sør i fylket kan en ta turen til Espevær og få en kystsogedag på Baadeholmen.

Dette er bare et kort sammendrag og noe av det som finner sted i kystkulturmønstirngen Kystsogevekene denne helgen.

Se hele programmet på www.kystsogevekene.no

Neste helg er det nye arrangement, nye steder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s