Dag Lindebjerg opnar Kystsogevekene 2011

Kystsogevekene er glade for at kystkulturen sin heidersmann Dag Lindebjerg vil vere den som står for den offisielle opninga av Kystsogevekene 2011 den 13. august kl 12.00 i Os. Dag Lindebjerg har fått Kongens fortenestemedalje for sitt engasjement og arbeide for kystkulturen. Vi er glade for at han vil ære Kystsogevekene med å setje startskotet for vår store kystkulturmønstring.

I Oselvarhopen bortom Oselvarverkstaden og Oselvarnaustet vil element frå folkeoperaen Havfest verte flytta ut, og vi får også fleire andre kulturinnslag frå scena. På sjøen vil vi både få defilering av representantar for Oselvaren, Norge sin nasjonalbåt, og det vil etterkvart også verte kapproing med oselvarane.

Vi håpar så mange som mogeleg vil kome og dele denne opningsdagen med oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s