Rykende ferskt fra trykkeriet!

Så er det trykte programheftet for Kystsogevekene 2011 klart. Programmet er like rikholdig og variert som tidligere. Her skulle det være noe for en hver smak av tilbud i perioden 13. august til 18. september i de 20 kommunene på Vestlandskysten.

Av programmet kan vi nevnte at det også i år blir satt opp Håkonarspel. Denne gangen er det Håkonarvarde på Seim i Lindås. Spelet fremstår i ny og spennende form, og med nyskrevet musikk. www.hakonshaugen.no

Andre spennende ting er Kystsogeseilas med Loyal, det blir Kanaldagane, Kystsogedagane både i Meland og på Langevåg, Kystsogehelg i Bekkjarvik og Kulturdagar på Osterøy. Flere steder blir det mulighet for å ta Roknappen, blant annet både i Sveio, Masfjorden og på Radøy. På Havsportveka blir det fart og spenning, på Periferifestivalen møter havsus populærmusikk, og på Havfestivalen blir det familiedag og kveldsarrangement. Det blir utstillingsåpninger og bryggedanser, foredrag og konsterter, rokonkurranser, kulturvandringer og båtturer.

Dette er bare et lite utvalg av alle de opp mot 200 arrangementene. Dersom du ikke klarer vente til det trykte programmet kommer din vei, er det bare å ta en kikk på www.kystsogevekene.no – her ligger hele programmet ute både sortert etter dato og kommunevis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s