Julehelsing fra Andrea Rice

Andrea Rice frå Irland er Norgesvenn og er etterkvart kjent blant konsertpublikum i Norge. Kvar sommar reiser ho rundt på festivalar og litt spesielle konsertarenaer. Ho har også vore fleire stader på Vestlandet, og under Kystsogevekene i år var ho på Hordamuseet. Før vekene sette inn var ho i Galleri Rustica i Meland, og i Moster Amfi på Bømlo. Ho har også vore fleire gonger i Austrheim og laga god stemning saman med bandet sitt.

Til neste år kjem ho tilbake til oss, og ho skal etter alt å døme spele under Havsportveka. Vi håpar også det vert høve til å høyre ho fleire stader under Kystsogevekene 2011. Andrea vil gjerne sende ei julehelsing til sitt publikum her i Norge.

Ta gjerne ein kikk innom www.andreariceband.com og høyr litt av musikken hennar også!

Julehilsen frå Andrea Rice

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s