Padletur i Gulen

Søndag 29. august arrangerte Gulen kajaklubb guida padletur i samband med Kystsogevekene. Vi har vore heldige å få nokre flotte bilder frå Rita Birknes Stendal frå denne turen.Det ser ut som om dei 12 deltakarane har fatt ein fin tur. Turen var kombindert med ein klubbtur som gjekk frå fredag til laurdag.

Padleturen starta ved Nordre Grimesund kai. ( ca. 60gr.-56 min. N/ 04 gr.-50 min Ø) og gjekk rundt øyane Grima og Kversøy, som hovudsakleg er skjerma områder. Deltakarane måtte ha med seg eige utstyr, egna klede, samt mat og drikke for dagstur. Redningsvest er som alltid obligatorisk. Delakarane må ved velt kunne kome seg opp i kajakken igjen ved hjelp av eigenredning eller kameratredning. Sjølv om dette er ein rolig tur, burde deltakarane ha noko erfaring med litt bølgjer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s