Singing in the rain i skolskinn på dekk

Singing in the rain, i skolskinn på dekk av fiskebåten Hargun som lå til kais på sin faste plass på Sundøya i Søre Øyane i Os.

Åpningen av Kystsogevekene i Os skjedde samtidig med den Offisielle åpningen av Kystsogevekene 2010, som i år var på Osterøy. Vi har imidlertid vært så heldige å fått tilsendt noen flotte bilder fra Vedholmen Galleri www.vedholmen-galleri.com som hadde sin 10-jubileums utstillingsåpning under Kystsogevekene. I anledningen åpningsarrangement i Os var det også fiskekonkurranse og aktiviteter på selve Vedholmen.

På dekk på det moderne fiskefartøyet Hargun kunne publikum benke seg for å se danserene Malin Brimsholm og Tonje Mykkel  i rengtøy me danseforestillingen Singin’ in the rain. Midtsiden har laget en fin reportasje om arrangementet pi Søre Øyane denne dagen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s