Kystkulturstemne i Trellevik

 
Trellevik Kystkultursentereren perle på Tofterøy i Sund. Søndag 29. august var det Kystkulturstemne i Trellevik. Kystkulturstemnet arrangeres av Folkeakademiet Sund saman med soknepresten i Sund, Torfterøyspeidarane, Torfterøy bygdelag, Toftosen seglarlag og Sund kystlag.
Lette, små farkoster som fikk barna utpå sjøen på egenhånd.

Dagen ble innledet med friluftsgudsteneste, og fortsatte med masse flott kystkultur i disse vakre omgivelsene. Her var det mulighet for å prøve seg i mange slags sjøgående farkoster, fra kano og Redningsselskapet sin Eliasbåt, via Optimistjoller og snekker til å være med en stor skøyte på øysafari.

Mange flotte båter har lå til kais i Trellevik

I løpet av dagen skulle det også være Oselvarregatta der vinneren fikk den flotte Trellevikpokalen. Selvfølgelig og ikke minst var det mulighet for en god prat med kjente over en kopp kaffe og noe å bite i fra Skjenkestova.

En deilig tur i kano utpå den stille vågen.

Det er lagt ned stort arbeide for å  få anlegget i den stand det er nå og området eies av Stiftinga Trellevik Kystkultursenter. Det er også mulig å leie Trellevik Kystkultursenter til diverse anledninger. Her finner du mer informasjon om bygningene, miljøet og utleie: www.sund.kommune.no/artikkel.aspx?AId=118&back=1&MId1=69&MId2=208

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s