14. august startar Kystsogevekene 2010

14. august går startskotet for Kystsogevekene 2010

20 kommuner på vestlandskysten i Hordaland og Gulen er med i denne store mønstringa av kystkultur. I løpet av dei påfølgande vekene fram til 19. september kjem det til arrangerast å  ei vell av store og små  tilstellingar – båtturar, kulturvandringar, konsertar, havsport, aktivitetar, festivalar, marknader, utstillingar og mykje meir.

Bak alle desse arrangementa står ei mengd lokale arrangørar  – frivillige lag og organisasjonar, kommunar og næringsaktørar, utøvarar og lokale grupper. Alle stiller opp for å gje store og små, unge og gamle  ei flott opplevnig!

Kystsogevekene sitt motto er tradisjon og utvikling, og det rikhaldige programmet som inneheld konsertar, festivalar, marknader, utstillingar, båtturar, padleturar, havrafting, dykking m.m.,  speglar på ein god måte intensjonane i dette mottoet.

Gje deg tid til å studere programmet, og unn deg tid til å delta !

www.kystsogevekene.no

Her er aktivitetar og opplevingar for folk i alle aldre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s