Kystsogevekene på veien

De dryppende ferske programheftene har nå tatt veien ut i fylket. Med bilen fullastet av hefter, plakater og åpningsprogram har vi fartet til en hel rekke kystkommuner som er med i den store kystkulturmønstringen Kystsogevekene.

Fredag startet utkjøringen til Øygarden, Sund, Fjell og Askøy. Lørdag tok vi en liten avstikker til Søre Øyane i Os, og vi var en flott tur til Tysnes der vi fikk med oss et kjekt arrangement, nemlig åpning av Jåttustillingen i Flytenaustet på Våge. Det kommer en egen post om dette litt seinere.

I går gikk turen nordover i fylket og i fantastisk lyn- og tordenvær ankom vi rådhuset på Radøy og fikk avlevert programhefter. Turen gikk videre i Nordhordland til rådhus og turistinformasjoner. Dagen i dag vendte vi snuten sørover etter først å ha lastet bilen opp igjen på trykkeriet. På veien fikk vi med oss litt kystkultur og litt bilkultur, og mange korte treff på Sunnhordlandskommunene sine rådhus. På Stord fikk vi se restene etter helgens Stordfest i form av Bergens egen stolte seilskute som lå til kais.

Styreleder har levert programmet til Osterøy, og nå gjenstår den noen få kommuner før heftene er levert til alle mønstringen sine 20 kommuner.

Her er noen bilder fra turene:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s