Dryppende fersk trykksverte!

Programmet er ferdig og klart til å hentes fra trykkeriet. Tusenvis med hefter venter på  å fordeles ut til hele kyststripen av Hordaland og utvalgte steder i hele fylket – og deler av Sogn og Fjordane. Nå starter utkjøringen slik at butikker, turistinformasjoner, bensinstasjoner, kommunesentre og bibliotek kan tilby folk den samlede oversikt over hele den flotte mønstringen av kystkultur som foregår i august og september.

For dem som ikke får programheftet i hendene er det rikelig med mulighet til å finne oversikten på www.kystsogevekene.no , hvor det er både oversikt over hver enkelt kommune sitt program, og over hva som foregår på de enkelte datoene under vekene.

Gje deg tid til å studere programmet, og unn deg tid til å delta !

Gje deg tid til å studere programmet, og unn deg tid til å delta !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s