Programmet straks i trykken

No er det spennande og travle tider. Programmet for opningsdagen er ferdig trykt. Invitasjonane til utvalde gjester på opningsdagen er sendt ut saman med dette programmet.
Gode opplevelser av kystkultur står i kø når Kystsogevekene starter 14. august

Hovudprogrammet med alle dei kjekke aktivitetane under årets kystsogeveker er levert til trykkeriet. Kontaktar i alle kommunane og arrangørar har blitt bede om å sjå over om alt stemmer, og alt går gjennom har gått gjennom korrekturrunder for språk og utforming. Her er mange detaljer som skal på plass – det vert eit flott og mangfaldig hefte også i år.

Programmet i år er prega av mange tradisjonarike arrangement, men også mykje moderne. Fokus i år har vore knytt til mottoet til Kystsogevekene: Kystkultur –  tradisjon og utvikling… og det vert spegla også i programmet, med mange innslag av moderne kystkultur. Her vert Havsportveka i Austrheim og Periferifestivalen på Glesvær. Fitjar skal ha eigen festival i år: Fitjarfestivalen i samband med kommunen sitt 150-årsjublileum.

Sjølvsagt vert det stort med den mytiske fabelen om Ole Bull – Fossegrimen på Valestrand som vert sett opp på Osterøy www.olebullspelet.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s