På tur

Denne uken har jeg begynt på noe av det kjekkeste i jobben med Kystsogevekene – jeg har vært på tur til noen av kommunene som er med i samarbeidet og stormønstringen av Kystkultur. Jeg har vært i møter med kommunekontakter og arrangører både i Askøy og på Fitjar.

Det er alltid hyggelig å treffe andre som ivrer for kystkulturen og arrangementene i mønstringen. Det er kjekt å få diskutere og prate om innhold, retninger og valg, hva vi ønker å få til og hvorfor. Ved direkte kontakt får vi diskutert og pratet mer enn om det skulle gå på mail eller telefon, for da føler en at det er viktig å ha noe konkret å ta opp.

Gjennom disse møtene blir vi mer kjent med hverandre og hva vi jobber med, og det er lettere å assosiere og knytte til andre erfaringer og fortelle hvordan andre løser problem eller pratiske ting, og samtidig få høre gode erfaringer og løsninger, noe som kan fungere for flere av arrangørene. Det gjør det også lettere å få oversikt over hva jeg kan bidra med, og hvordan Kystsogevekene på den måten kan være til hjelp og støtte for arrangørene.

 

Dette var bare starten, i ukene som kommer blir det travelt, men utrolig kjekt å reise på møter i forhåpentligvis alle de 20 kmmunene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s