3 tanker om “Tøystampe på Takle”

  1. Hei,

    Det du må gjøre er å kopiere kode som står i «embed» feltet på YouTube (under navnet til kontoeier) og lime inn den kode på en post i wordpress når du er i en tab som heter HTML (når du skal publisere en post, har du to tab, en som sier «Visuelt» og en som sier «HTML» – man må være på HTML for å kunne limme inn koden).
    Mvh

    Ana

  2. Og en annet metode er å bruke en liten lenk som står ved siden av den du klikker på når du skal legge inn et bilde. Når du klikker på denne ikonet, får du et vindu hvor du kan legge en link til en youtube video.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s