Havsportveka

Hadde meg en flott tur til Austheim i går i snøværet. Har startet på min rundtur til de 20 kommunene for å høre om planleggingen av årets aktiviteter under Kystsogevekene. Det er alltid inspirerende og kjekt å treffe folk der det skjer, og ansikt til ansikt, ikke bare på mail.

Austrheim satser stort på havsportaktiviteter, og tar mål av seg å bli like kjent for sin Havsportveka og aktiviteter som Voss er for Ekstremsportveka og ekstremsport. Det er også besluttet å opprette et eget havsportfag på Austrheim Videregående skole.

Havportveka ble arrangert første gang i fjor og hadde over 60 aktiviteter og mange hundre aktive innenfor dykking, padling, seiling, RIB-båtturer, og en mengde varianter innenfor de ulike grenene. I tillegg var det Havcamp og fokus på god maritim mat.

Også i år satser de også friskt med Havsportveka fra 11. – 15. august. Det skal bli spennende å følge med. Jeg tanker i hverfall at jeg vil la min 11-åring få prøve seg på skattejakt i fridykking, kanskje jeg selv også kan få meg med en padletur eller to?

www.havsportveka.no/

Havsportveka 2009
Fridykking for barn og unge ved Krossøy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s