Kursing

Bloggen er opprettet som ledd i kurs om sosiale medier, og her er  mye å lære! Kurset heter En smak av sosiale mediger  – i Hordaland og her er 23 ting vi skal lære. Jeg forsøker med derfor frem med mange forskjellige typer koblinger og lærer mange nye ord og innretninger. Widgets har jeg lært er en vesentlig ting – det hadde jeg aldri hørt om før. Vel jeg har klart å få inn både RSS feed og Flickr, og laget lydfiler av video. Så gjenstår det å få det ut som podcast.

5 tanker om “Kursing”

  1. Hei, bloggen ser finnere og finnere ut 🙂 Det er supert at du har klart det så langt med plugins og alle disse forvirrende ting, veldig bra. I forhold til podcast, for å kunne bruke noe som voicethread må du bruke vodpod, og jeg har funnet at dette kanskje blir alt for mye styr. Det enkleste er å lage en mp3 fil med en vanlig mikrofon (kan være pc mikrofon) og laste den opp. Jeg har skrevd litt om podcasting på bloggen til kurset.

  2. Ja, da har vi kommet nesten like langt! men du har postet mye mer, så flink du er ! Lurte lenge på å ha samme malen som dere,men..Tar en stund å finne frem i jungelen. dette synes jeg ble veldig bra!

  3. Jeg skriver og skriver, men ser at jeg ikke helt har skjønt dette med kobling til twitter og RSS-feed. På tide å begynne å utforske det nye snart. Det blir kjekt å følge deg videre ettersom vi nå er i samme «gruppe».

    Ingrid

    1. Jeg har forsøkt meg frem og rådspurt meg litt frem. Jeg har forstått at det er disse widgets som er cluet, du finner dem i appearances. Så gjelder det å holde tungen rett munnen når det gjelder brukernavn og passord, om det er knyttet mot yahoo eller google eller enda noe annet. Jeg har sett på bloggen din også, og syns du er flink. Du har fått litt snøring på dette med tags, det har jeg ennå litt igjen på. Du har jo forøvrig fått lagt inn mulighet for å abonnere på feed på din side, så nå gjør jeg det!

      Lena

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s