Kystsogevekene programmet for 2010

Nå har jeg begynt å legge inn programmet for Kystsogevekene 2010 på nettsidene, i alle fall de datoene som er klar foreløpig. Det er alt flere av de store arrangementene som har fastsatt dato, som Kanaldagane på Bømlo og Periferifestivalen på Glesnes i Sund. Havsportveka i Austrheim har også fastsatt periode.

Det blir spennende også å høre hva Himmel og hav – ei helg i havgapet, i Brandasund på Bømlo får som dagstitler. De to forgående årene har vi fått med oss både frekk fredag og frodig fredag, mens lørdagene har vært lykkelige og lystige, strålende søndag og solskinns søndag var også flotte dager. Jeg venter spent på hva den kreative gjengen i Brandasund kommer frem til i år – helg i havgapet blir det uansett 20. – 22. august.

www.kystsogevekene.no

2 tanker om “Kystsogevekene programmet for 2010”

  1. Hei!
    Du har kommet langt med din blogg. Den er innholdsrik og interessant, med flotte bilder.
    Savner at Kystsogevekenes programm 2010 kommer mer tydelig fram i bloggen. Ser at nettsiden ligger under Bloggroll, men kanskje selve programmet kunne blitt laget under sider (vises ofte som en flipp øverst i bloggen). Gleder meg til det som skjer langs vår kyst i sommer! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s